Addams Familyn maskeerausharjoitus ja kuvaussessio

Tiirismaan musiikkilukion musikaali The Addams Family valmistuu hyvää vauhtia. Keskiviikkona 30.3. muutamat pääsivät kuvattaviksi yökerho Tivolin juuri sopivan tunnelmallisiin puitteisiin. Projektissa on mukana Pia Hakalinin ohjaamia Salpauksen hiusalan opiskelijoita ja Pia Kolehmaisen ohjaamia kosmetologiopiskelijoita, jotka aloittivat heidän maskeeraamisensa ja valmiiksi kampaamiensa peruukkien laiton jo aamukahdeksalta. Sen jälkeen sonnustauduttiin Lasse Kantolan ja Henna Sihvolan tuunaamiin roskalava-, keräilyerä- ja löytövaatteisiin (mikä kierrätysvaatteiden ekologisuudessa hankintatavan puolesta voitetaan, kompensoituu helposti käytetyn vannesprayn määrässä…) Lopulta huomiotaherättävä joukkio kummitteli halki kaupungin Tivoliin luottokuvaajamme Sonja Siikasen kameran eteen. Ja tässä tulos!