Wilman kirjautumisosoite muuttuu

Sähköinen Wilma-järjestelmä toimii kodin ja koulun välisenä yhteydenpitokanavana. Lahden kaupunki siirtyy käyttämään tämän oppilashallintojärjestelmän osalta järjestelmäntoimittajan SaaS-palvelua 28.12.2017.

Muutos näkyy Wilman käyttäjille siten, että Wilman osoite muuttuu. Muutoksen jälkeen kirjautuminen tapahtuu osoitteessa https://lahti.inschool.fi. Muutospäivänä 28.12.2017 Wilma ei ole käytettävissä alustavan arvion mukaan klo 8 – 13.

Uuden palveluntuottajan kautta pyritään parantamaan Wilman toimintavarmuutta sekä ennakoidaan tulevaa, koska osa järjestelmien uusista ominaisuuksista tulee olemaan saatavilla vain SaaS-palvelun käyttäjille.

Lisätietoja
Lahden kaupunki, kehityspalvelut
tietohallintosuunnittelija Sanna Ahtiainen, sanna.ahtiainen@lahti.fi