HAE TIPALAAN

Hae meille opiskelemaan.  Tiirismaan lukion yleislinjan esittelyn voit katsoa  seuraavalta videolta

ja musiikkilinjan esittely musiikkilinjan videolta:

Tiirismaan lukio sijaitsee Lahden keskustassa Lahden kaupunginteatterin ja pääkirjaston vieressä samoissa tiloissa Wellamo-opiston kanssa. Tiirismaan lukio toimii nykyisissä tiloissa syksyyn 2022 asti, jonka jälkeen Tiirismaan lukio ja Kannaksen lukio muodostavat uuden lukion, joka toimii osin uudelleen rakennetussa Paavolan kampuksen tiloissa.

Lukiomme nykyiset tilat ovat hyväkuntoiset, valoisat ja avarat. Käytössämme on mm. 180 hengen auditorio, luentosali, useita isoja luokkia ja hyvät tilat kuoroharjoitteluun, bänditoimintaan ja pienryhmien harjoitteluun. Opiskelijakunnalla on oma huone hiljaiseen työskentelyyn ja opiskeluun on erillinen huone. Vieressä sijaitsevaa Lahden pääkirjastoa on helppo hyödyntää opiskelussa.

Tiirismaan lukio on noin viidensadan opiskelijan monipuolinen, menestyvä ja kansainvälinen lukio, jossa toimii yleislinja sekä musiikkilinja. Tiirismaalla vaalitaan Tipalan henkeä! Se tarkoittaa iloista, innostunutta koulunkäyntiä, opiskelijoiden yksilöllistä ohjausta, opintoihin sitoutumista, hyvää yhteishenkeä, ystävällistä käyttäytymistä, komeita juhlia ja yhteistä toimintaa. Tiirismaalla ei tyydytä vähään!

Katso tarkempia tietoja hakemisesta: Hakijalle

Tervetuloa opiskelemaan lukioomme!

Jos sinulla jäi kysymyksiä, voit tulla 12.1. kello 18.00 alkaen esittämään kysymyksesi lukiomme etäesittelyyn Zoomiin (linkki sivun alareunassa) tai voit laittaa meille sähköpostia. Yhteystiedot löydät täältä.

Tiistaina 12.1. kello 18.00 järjestetään etäesittely. Esittelyssä kerrotaan lyhyesti lukio-opinnoista Tiiirismaan lukiossa, musiikkilinjasta, sekä eri aineiden opiskelusta. Lisäksi osallistujat voivat halutessaan esittää tarkempia kysymyksiä eri aineiden opiskeluun liittyen. Zoomissa on paikalla rehtorin ja opojen lisäksi eri aineiden opettajia vastaamassa kysymyksiin.

Tässä linkki infoon: Avointen ovien info 12.1. klo 18