Ohjeet uusille opiskelijoille

Yhteishaun tulokset julkistetaan aikaisintaan 17.06.2021 opintopolussa 

Lukioon valituille lähetetään 17.6. sähköpostiviesti, jossa annetaan ohjeet lukiopaikan hyväksymiseen sähköisesti ja jossa on linkki sähköiseen ainevalintakyselyyn lukujärjestystä varten (täytettävä viimeistään ma 21.6.). Mikäli lukioon valittu ei ole saanut sähköpostia pe 18.6. mennessä, tulee ottaa yhteyttä lukion koulusihteeriin: Tarja Sarajärvi, puh. 044 4162847     

Paikka on vastaanotettava viimeistään 1.7.2021. Ilmoita rehtorille myös, jos et ota opiskelupaikkaa vastaan leena.akola@lahti.fi tai puh. 050 539 1680). Varasijat ovat voimassa 20.8.2021 asti.  

Ensimmäisen vuoden opiskelijoille tehdään ensimmäisen jakson lukujärjestys valmiiksi ainevalintakyselyn perusteella, muiden jaksojen lukujärjestykset tehdään ensimmäisen jakson aikana opotunneilla. Lukujärjestyksen voi nähdä Wilmassa, kun se on valmis.  

Lahden kaupungin peruskouluista tulevilla Wilma–tunnukset pysyvät voimassa. Muista peruskouluista tuleville lähetetään erillinen sähköposti, jossa on ohjeet Wilma–tunnusten aktivoimiseen.  

Tervetuloa Tipalaan!